Beste gasten,

Restaurant de Fûke is 7 dagen per week geopend! Omdat wij binnen de huidige regels van het RIVM maximaal 4 personen per tafel mogen plaatsen en iedereen een mooi plekje willen geven hanteren wij 3 tijdsblokken. U kunt reserveren via ons contactformulier of telefonisch via 0514854570.

1. 12:00 tot 16:45 (lunch & diner)

2. 17:00 tot 19:30 (diner)

3. 19:30 tot 22:00 (diner)

Wij hebben alles ingericht op 1,5 meter, zodat we u binnen de richtlijnen van het RIVM een zorgeloos bezoek aan ons Restaurant kunnen bieden.  

Wij vragen u, voor ons en de andere bezoekers hier tevens uw eigen verantwoordelijkheid in te nemen.  

Reserveren binnen

U kunt ons bellen of via ons Contactformulier aanmelden. 

Wij ontvangen u graag in goede gezondheid :)

Horeca Protocol voor uw gezondheid. 

Voorwaarde voor de heropening van de Horeca is het strikt toepassen van protocol ter bescherming uw gezondheid die van ons personeel en andere gasten. Gezondheidscontrole aan de deur is hier onderdeel van.  

Gezondheidscontrole:  

  • Had u een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, neus verkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?

  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)

  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

  • Bent u in thuis isolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Restaurant de Fûke

In het zuidwesten van Friesland, onderaan het Tjeukemeer ligt het dorp Echten. Door de rustieke ligging tussen weilanden en water kunt u genieten van een authentiek plattelands panorama.  Doordat het terras op het zuiden gericht is kunt u al snel buiten genieten van het weidse uitzicht. 

Lekker ite!

Lekker ite! (eet smakelijk!) zeggen we hier in Friesland. Wij nodigen u graag uit om bij ons in Echten (frl) door ons te laten verwennen. Onder het genot van elkaars gezelschap in een gezellige ambiance bedienen wij u graag de lunch, diner of een drankje. Binnen hebben wij twee ruimtes waar u a la carte kunt genieten van ons menu en het mooie uitzicht. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras maximaal genieten van de frisse lucht en ruimte die het Friese land ons biedt.   

Catering

Heerlijk genieten van  Restaurant de Fûke bij u thuis. U hoeft zicht niet druk te maken over de lunch, het diner of de hapjes. Wij brengen het graag bij u aan huis of werk. Bel, mail of kom even langs. Dan vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is. 

Vergaderruimte

Het restaurant is goed bereikbaar via de snelweg A6. Vanaf afrit 18 bij Oosterzee is het nog geen 5 minuten rijden naar Restaurant de Fûke. Door de gunstige ligging is het een ideale locatie voor vergaderingen en cursussen. Hiervoor hebben wij een ruimte van 50m2. Naast wifi kunnen wij als restaurant de lunch, diner of drankjes verzorgen voor u en uw collega's.  Wij komen graag in contact met u, om de mogelijkheden te bespreken. 

Besloten Diner

Voor gezelschappen bieden wij de mogelijkheid om onder eigen regie uw Diner samen te stellen. Denk hierbij aan een eigen keuzemenu of samengesteld warm en/of koud buffet. Wij komen graag met u in contact om ideeën uit te wisselen.   
 
 
Bellen
Map
Info